Ingatlankereső

Kód: ref-12

Siófokon, strand közelében, lakóparkban, egyedi fűtésű, erkélyes lakás eladó

Az igényes, magas műszaki színvonalú, jól felszerelt lakás, kellemes otthonául fog szolgálni

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Siófokon, lakás eladó

Siófokon, 2009 évben épített lakóépület harmadik emeletén 69 m2-es modern téglalakás, erkéllyel eladó. Eladás tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott társasházi öröklakás a hozzá tartozó közös tulajdonnal együtt.

Az emeletek között lifttel lehet közlekedni. A lakók közösen használhatják a földszinten lévő különböző kényelmi szolgáltatásokat: jakuzzi, szauna, úszómedence stb. A társasház ügyeit közös képviselő intézi.

A kert szépen parkosított, a parkolók kamerák megfigyeltek. Ehhez a lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú gépkocsi beállóhely. Strand kb. 300 méter távolságra található.

Siófokon, lakás eladó

A 69 m2-es téglalakás az alábbi helyiségekből áll: konyha,- étkező,- nappali, előtér, kettő hálószoba és fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC.). A nappal használatos helyiségcsoport mindhárom oldalfala nagy megnyitású üvegfelülettel rendelkezik, ezáltal a konyha,- étkező,- nappali kellően benapozott, világos.

A lakásbelső kialakításánál tulajdonosok nagy gondot fordítottak a színek harmóniájára. A lakásbelső kialakítása, elrendezése magasabb színvonalat képvisel, mind a felhasznált első osztályú burkolatok, mind az első osztályú berendezési tárgyak tekintetében.

A lakás ablakai, terasz ajtói hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, műanyag redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve, szükség esetén működtethető a klíma berendezés. A képen a  konyha,- étkező,- nappali látható.

Siófokon, lakás eladó
Siófokon, lakás eladó

A minimál stílusú konyhabútorba beépítésre került a kerámialapos tűzhely sütővel, a mikrohullámú sütővel és a hűtőszekrény. A konyhaszekrény és az ablakok közötti fal akril falburkoló csempével burkolt. A képek, a konyhát ábrázolják.

Siófokon, lakás eladó

A nappalik szobából és a kisebbik szobából közvetlen kijárat van a 14,41 m2-es árnyékolható teraszra.

Siófokon, lakás eladó
Siófokon, lakás eladó

A hálószobák padlóburkolata afrikai diófa parketta, a többi helyiség nagyméretű járólappal burkolt. Az előtérről nyíló hálószobákhoz kapcsolódik a fürdőszoba. A képek a hálószobákban készültek.

Siófokon, lakás eladó
Siófokon, lakás eladó

A WC-tartály rejtett módon került elhelyezésre, króm él védők felhasználásával. A képeken a modern fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC.) látható.

Siófokon, lakás eladó

A lakás radiátoros központi fűtésű, a saját Saunier Duval gázkazánról működtetve, így télen-nyáron egyaránt használható. A közműveken történt fogyasztást részben almérők mérik. Közös költség 12.600 Forint havonta. 

A képen, a fürdőszoba előtérében elhelyezett turbóventillációs kombi gázkazán látszik. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika), 06-30-218-0000. Végül, tekintse meg, a lakásról készült rövid videofilmet!

A balatoniingatlancserek.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.