Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: Balatoni-panorámás-lakóházat-venne

Balatoni panorámás lakóházat venne, vagy cserélne

Azok jelentkezését várom, akik eladó balatoni panorámás családi lakóházuk árán, budapesti lakást vennének.
Balatoni panorámás lakóházat venne, vagy cserélne

Konkrét Vevőnk keres Balatonvilágoson a Szélső utcában, Csók István sétányon, Mészöly Géza sétányon, Petőfi sétányon balatoni panorámás, kb. 500 – 600 m2 telekkel rendelkező kb. 100 m2 alapterületű télen is használható lakóházat, vagy Balatonvilágostól, Szántódig ugyancsak a fenti paraméterekkel vízpart és a vasút közötti lakóházat. Ha fel kell újítani a házat, az nem gond.

Cserealap, a Budapest VII kerület III. emeleti felújított nagypolgári lakás

Vételár, vagy csere alap a Budapest VII. kerületi III. emeleti, 3 szobás nagypolgári lakás, 2 fürdővel extrán felújítva (víz, gáz, központi fűtés, villany, szennyvíz, vezetékrendszer és szerelvényei, burkolatok, belső ajtók, konyha), újszerű azonnal költözhető állapotban. A lakás becsértéke kb. 100 millió Ft. Amennyiben nincs csere, akkor ügyfelünk az egyébként piacképes lakását eladja, és akkor készpénzben tud fizetni.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoniingatlancserek.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.